Tevékenységek

Villamos és irányítástechnikai szerelés, üzembe helyezés
Ezen belül különösen sok tapasztalattal rendelkezünk a következő területeken:
- nyomvonal építés, kábelezés
- berendezés telepítése
- üzembehelyezés, tesztelések: villamos hálózat vizsgálatok, szigetelés-, földelés- vizsgálatok 


Tervezés
Magasan képzett, tapasztalt tervezőmérnöki alvállalkozók bevonásával kedvező áron vállaljuk technológiai berendezések villamos- és erőátviteli rendszerének tervezését, gyártását, szerelését, üzembe helyezését kompletten vagy külön is.


Energetikai korszerűsítés, villamos energia fogyasztás optimalizálása
Megbízónk kérésére elvégezzük a villamos fogyasztói számlák elemzését és javaslatot teszünk a villamos fogyasztás csökkentésének lehetséges módjára, esetleges fázisjavító, meddő energia kiküszöbölése szolgáló készülék beépítésére, vagy egyéb lehetőségre.


Villamos szabványossági felülvizsgálatok – érintésvédelmi-, villámvédelmi-, tűzvédelmi vizsgálatok
A mindenkori magyar jogszabályi előírások és szabványok szerinti biztonságtechnikai mérések végzése és a szükséges jegyzőkönyvek készítése a megfelelő szakképzettséggel bíró, ezen a területen nagy rutinnal rendelkező munkatársaink bevonásával:
Érintésvédelmi mérések:
-üzembe helyezés előtti és időszakos kötelező érintésvédelmi szabványossági felülvizsgálatok, valamint a munkavédelmi előírások által külön szabályozott rendszerességgel végzendő szabványossági felülvizsgálatok és dokumentációk
Tűzvédelmi felülvizsgálatok:
- erősáramú berendezések, kéziszerszámok időszakos felülvizsgálata, szigetelés ellenállás mérés és dokumentáció készítés (MSZ10900)
- épületek, helyiségek és szabad terek tűzvédelmi felülvizsgálata a tűzveszélyességi osztályba való besorolás szerinti gyakorisággal
Villámvédelmi felülvizsgálatok:
- villámvédelmi berendezések üzembe helyezés előtti és időszakos kötelező felülvizsgálata


Általános villamos karbantartás, javítás
Kedvező feltételekkel vállaljuk meglévő létesítmények villamos karbantartását és javítását eseti vagy keretszerződés keretében.


Villamos kapcsoló berendezések gyártása
Megrendelő adatszolgáltatása alapján, egyedi igények szerint vállaljuk kis feszültségű kapcsoló berendezések tervezését, gyártását, üzembe helyezését a legszélesebb felhasználói területeken, pl vegyipar, építő-, élelmiszeripar, mezőgazdasági technológiák, stb. a vonatkozó nemzetközi és magyar szabványoknak megfelelően.

 

Munkáink

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk